Analiza potenţialului individual şi de grup
Sunteţi în căutarea unor instumente inovatoare pentru a completa metodologia folosită de echipa dumneavoastră de resurse umane?

Creaţi o bază sigură pentru deciziile dumneavoastră legate de personal
Factorii decisivi în competiţia dintre companii sunt reprezentaţi de cunoştintele şi competenţa angajaţilor lor. Fie că este vorba despre selecţia personalului sau dezvoltarea personalului, metodele special concepute pentru analiza potenţialului oferă rezultate optime şi vă oferă un suport imparţial în luarea deciziilor legate de personal.

Ideile dumneavoastră şi experienţa noastră în cercetare-dezvoltare combinate astfel încat sa rezulte instrumentul pe care dumneavoastră să îl folosiţi oferă cel mai înalt nivel de flexibilitate

Profitaţi de experienţa noastra de peste 35 de ani în cercetare şi dezvoltare şi creaţi împreună cu noi propriile instrumente de evaluare a potenţialului, conform cu cerinţele specifice ale companiei.

„Folosirea metodelor de analiză a potenţialului în luarea deciziilor legate de personal creşte capacitatea prognostică în ansamblu. Diagnozele competenţelor sunt mult mai utile şi mai eficiente din punct de vedere al costurilor pentru alegerea celei mai bune decizii decât orice alte metode folosite în prezent.“ Katharina Erhart, Project Manager HILL Competence Analysis©