Articole

Noiembrie 2016
HR Club - Manualul de bune practici in resurse umane, editia a VII-a

Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, editia VII, realizat de HR Club, a fost lansat in aceasta luna in cadrul conferintei „HR Innovation”.

Cele 25 de studii de caz reunite in editia din acest an sunt structurate in 4 sectiuni: recrutare si selectie; managementul performantei si al recompensarii; formare si dezvoltare; strategie de resurse umane; strategie de resurse umane.
Pentru al 5-lea an consecutiv HILL International Romania a semnat introducerea la sectiunea Recrutare si Selectie: “Stafeta dintre generatii”.
Manualul este un proiect HR Club cu traditie care reuneste cateva din cele mai interesante initiative de resurse umane ale organizatiilor din Romania.
Volumul constituie o resursa importanta pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si celor care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.
Mai mult>> http://hr-club.ro/ro/manualul-de-bune-practici-managementul-resurselor-umane-editia-vii  

Octombrie 2015
HR Club - Manualul de bune practici in resurse umane, editia a VI-a

Editia din acest an cuprinde peste 30 de studii de caz si este structurata in 4 sectiuni: recrutare si selectie; managementul performantei si al recompensarii; formare si dezvoltare; strategie de resurse umane.

HILL International Romania este autorul introducerii la sectiunea Recrutare si Selectie: "Capitalul Uman - Quo Vadis? Este momentul pentru regandirea schimbarii?". mai mult>> https://hr-club.ro/ro/manualul-de-bune-practici-editia-vi-2015/2015/11/13/2556  

Octombrie 2015

În recrutare, băncile îşi consolidează poziţiile iar asiguratorii se extind
În recrutare, băncile îşi consolidează poziţiile iar asiguratorii se extind.
mai mult>>
articol publicat in HR Manager

Iunie 2014
What’s New in Executive Search.
mai mult>>

articol publicat in HR Manager


Aprilie 2013

Repozitionarea functiei de resurse umane


In contextul mediului de afaceri din ultimii ani, rolul departamentelor de HR s-a repozitionat catre o abordare strategica, fiind astfel perceput si operand ca un partener de afaceri capabil sa isi asume si sa implementeze masuri la nivel organizational. mai mult>>
articol publicat in Business Digest

Martie 2013
Perspective regionale asupra resurselor umane in Europa

Incepand cu observatia ca, inainte de criza, majoritatea statelor europene identificau un echilibru crescut intre ofertele de locuri de munca si somaj, analizele curente socio-economice se confrunta cu o contradictie in termeni: exista aproximativ 2 milioane de posturi neocupate in Europa si in acelasi timp se inregistreaza un nivel ridicat de somaj la nivel european. mai mult>>
articol publicat in Business Digest
< Inapoi