HILL COMPETENCE AUDITMaximizaţi performanţa în compania dumneavoastră prin poziţionarea cât mai bună a celor mai performanţi angajaţi.

Expansiune şi creştere prin decizii corecte legate de personal
Beneficiul Dumneavoastră
>Creşterea performanţei fără costuri adiţionale legate de personal
> Ocuparea poziţiilor cheie de către persoanele cele mai competente
>Bază obiectivă pentru decizii
> Raport ideal cost/utilizare
>Reducere dovedită a fluctuaţiei de personal


Prin alocarea corectă a angajaţilor în poziţiile- cheie creşteţi eficienţa companiei şi, de asemenea, şansele de a fi cu un pas înaintea competiţiei, evitând, pe termen lung, creşterea numărului de angajaţi sau realizarea de investiţii semnificative.

Cunoasteţi potenţialul angajaţilor şi managerilor dumneavoastră?
Angajaţii au adesea abilităţi care sunt prea puţin sau deloc utilizate de către companie, abilităţi care, identificate şi folosite corect pot îmbunătaţi esenţial performanţa întregii organizaţii. Poziţionarea adecvată a angajaţilor performanţi creşte eficienţa în compania dumneavoastră şi asigură motivarea angajaţilor chiar şi în perioade de nesiguranţă.

Asiguraţi o bază solidă pentru luarea deciziilor
Vă acordăm suport în luarea rapidă şi mai ales obiectivă a deciziilor. Folosirea sistemului modular HILL Competence Analysis© vă pune la dispoziţie rezultate comparate cu un eşantion reprezentativ pentru mediul de afaceri din România, iar experţii HILL identifică nivelul de dezvoltare a competenţelor fiecărei persoane evaluate şi recomandă direcţii de dezvoltare pentru angajaţii şi managerii dumneavoastră.

Pentru mai multe informatii despre Competence Audit contactati-ne.