Cooperararea Interculturală
Ştiaţi că 70% din proiectele şi colaborările internaţionale pot eşua datorită ignorării aspectelor care ţin de componenta interculturală a organizaţiei şi de Competenţa Interculturală individuală?

Competenţa Interculturală este tot mai des utilizată astăzi pentru a descrie abilitatea persoanei de a lucra în culturi diverse, de a comunica şi de a se adapta la stiluri, comportamente şi atitudini de lucru diferite, precum şi de a obţine rezultate eficiente în medii organizaţionale noi.

Care este rolul Competenţei Interculturale în cadrul organizaţiei dumneavoastră şi cum vă puteţi dezvolta eficienţa acum, când expunerea la medii organizaţionale diferite este tot mai proeminentă?

Cum pot fi înţelese şi gestionate în mod eficient diferenţele culturale, astfel încât climatul de lucru stimulativ să fie asigurat, şi cum poate fi valorificată diversitatea pentru a obţine un plus de cooperare în atingerea obiectivelor?

Creşte probabilitatea succesului prin Cooperare Interculturală!

Folosind metode de cercetare special construite, sub forma chestionarelor, interviurilor calitative, a focus-grupurilor şi tehnicilor centrate pe comportament, HILL International Romania oferă suport organizaţiilor nou constituite, celor internaţionale sau multinaţionale (start-up, pre/ post achiziţii) prin:

> Cunoaşterea specificului local şi îmbunătăţirea cooperării între management şi angajaţii din România
> Obţinerea unui nivel optim de compatibilitate culturală, punând accent pe măsurile de cooperare eficientă
> Asigurarea adaptării culturale şi a comunicării eficiente în cadrul structurilor organizaţionale aflate în proces de schimbare
> Identificarea şi înţelegerea aspecteleor cheie care influenţează cooperarea în mediul organizaţional multi-cultural
> Implementarea de măsuri special construite pentru a optimiza cooperarea şi a dezvolta satisfacţia grupului ţintă în cadrul procesului de cooperare interculturală
> Dezvoltarea de strategii pentru rezolvarea problemelor în situaţii de criză

Pentru a beneficia de oferta noastră de servicii personalizate nu ezitaţi să ne contactaţi!