Despre HILL


Rezultate rapide şi de durată pentru creşterea succesului în compania dumneavoastră
Avem 50 de birouri în 30 de ţări şi suntem deopotrivă pionieri în domeniu cât şi una dintre cele mai importante companii în domeniul consultanţei în resurse umane din Estul Europei. Reţeaua extinsă precum şi servciile complexe de consultanţă garantează finalizarea proiectelor rapid şi eficient - în 28 limbi diferite!

Există 200 experţi HILL care furnizează soluţii de înaltă calitate
De peste 40 de ani noi oferim clienţilor noştri mai mult decât “tradiţionala” consultanţă de personal. În calitate de partener specializat în resurse umane, îmbinăm abordarea inovatoare cu cerinţele specifice ale companiei dumneavoastră. Puteţi beneficia atât de metodologia ştiinţifică a HILL cât şi de experienţa noastră vastă în R&D!

„Importanţa resurselor umane ca factor stabilizator pentru compania dumneavoastră creşte decisiv în perioadele de tranziţie şi de destabilizare a pieţei de muncă. Misiunea noastră este să ne determinăm clienţii să conştientizeze faptul că organizaţiile pot exista şi creşte numai prin angajaţi. Metodologia noastră de diagnosticare a competenţelor conduce la îmbinarea obiectivităţii cu complexitatea vieţii reale – astfel identificăm întregul potenţial al candidaţilor şi al organizaţiilor!“
Dr. Othmar HILL, Fondator al HILL International