Evaluarea de PersonalCât de potriviţi sunt managerii din organizaţia dumneavoastră pentru provocările viitoare ale companiei şi cum anume puteţi investi cel mai bine în dezvoltarea competenţelor lor manageriale?

Evaluarea competenţelor manageriale răspunde nevoilor de business ale organizaţiei

> Identificarea nevoilor de training/ coaching în raport cu cerinţele planurilor de dezvoltare ale organizaţiei
> Evaluarea competenţelor manageriale ale candidaţilor aflaţi în procesele de selecţie
> Evaluarea potenţialului managerial pentru stabilirea planului de succesiune în cadrul organizaţiei
> Compararea candidaţilor aflaţi în competiţie pentru promovarea pe o poziţie cu responsabilităţi manageriale

Valorificaţi în mod eficient potenţialul managerial al oamenilor din echipă folosind metodologia HILL!

Identificarea persoanelor cheie din organizaţie este primul pas în întâmpinarea viitoarelor provocări ale pieţei, iar derularea unui program de Audit Managerial poate răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Auditul Managerial permite acţiuni eficiente!
Evaluaţi obiectiv potenţialul managerilor din echipa dumneavoastră folosind metode de evaluare care sunt bazate pe principii ştiinţifice. În acest sens, HILL Competence Analysis© vă oferă o imagine holistică a competenţelor şi potenţialului echipei pe care o conduceţi. Consultanţii HILL, pregătiţi în utilizarea tehnicilor profesioniste de interviu, alături de psihologii cu experienţă în problematica organizaţiilor, pot garanta obţinerea unor rezultate obiective legate de potenţialul existent, dar şi de acţiunile ce pot fi întreprinse pentru dezvoltarea competenţelor individuale sau ale echipei.

Metodologia este utilizată în proiecte personalizate şi adaptate nevoilor fiecărei organizaţii!

Beneficiind de avantajul utilizării unor metode de evaluare multiple (interviu structurat pe competenţe, evaluare psihometrică, assessment centers), HILL vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin strategii adaptate şi focalizate pe obiectivele proiectelor de dezvoltare pe care organizaţia dumneavoastră şi le propune.

HILL Competence Analysis garantează rezultate cu un nivel ridicat de obiectivitate, punând accent pe respectarea standardelor ştiinţifice de evaluare şi a exigenţelor date de diferenţele interculturale.

Rezultatele furnizate pot fi exprimate cantitativ si grafic (permiţând compararea persoanelor pe criterii comune) sau/ şi descriptiv (permiţând individualizarea şi particularizarea rezultatelor). În funcţie de specificul proiectelor, HILL poate derula procesele de evaluare individual sau în grup.

Avem experienţa a cel puţin 500 de evaluări manageriale pe an!

Pentru a beneficia de oferta noastră de servicii personalizate nu ezitaţi să ne contactaţi!