Cum găsesc persoana potrivită pentru o poziţia vancantă?

Fie priviţi din interiorul companiei sau din exterior, să găsiţi persoana care se potriveşte nu doar în termeni de "criterii hard" dar şi în termeni de personalitate şi valori pentru poziţia respectivă, nu este uşor. Salvaţi timp şi energie: să găsim persoana potrivită este exact activitatea pentru care ne recomandă experienţa noastră îndelungată şi pasiunea pentru meserie!

Online Matching

Online Matching

Online matchmaking — un instrument profesional!

Ȋn urma unui anunţ prin internet veţi primi, cel mai probabil, un număr mult mai mare de aplicanţi, în comparaţie cu era pre-internet, astfel că am creat un instrument care să vă ajute la preselecţia celor mai buni candidaţi. În lumea modernă de azi instrumentele online sunt resurse valoroase în toate aspectele vieţii profesionale, incluzând procesele de angajare.

Citiţi mai departe
Evaluarea stilului de leadership

Evaluarea stilului de leadership

Asiguraţi-va că aveţi liderii de care aveţi nevoie prin HILL Leadership Check

Liderii dumnevoastră îşi ating potenţialul maxim? Este stilul lor de leadership în linie cu nevoile companiei? HILL Leadership Check este creat astfel încât să vă ofere răspunsurile la aceste întrebări, precum şi soluţiile cele mai potrivite pentru maximizarea eficienţei.

Citiţi mai departe
HILL Talent Finder

HILL Talent Finder

Identificaţi candidaţii cu competenţele dorite cu ajutorul instrumentului nostru special creat în acest scop

A ocupa poziţiile deschise cu candidaţi potriviţi poate fi un lucru dificil fară instrumentele şi  expertiza adecvate. De aceea am dezvoltat HILL Talent Finder. Acest instrument vă asigură că întregul proces se derulează cât mai simplu şi confortabil posibil.

Citiţi mai departe
FineFit - instrument de selecţie online

FineFit - instrument de selecţie online

Găsiţi candidatul ideal cu FineFit Entry

Într-o lume a internetului, posibilitatea de folosi aplicaţia online reprezintă un instrument indispensabil în toate aspectele vieţii, atât în plan personal cât şi profesional. Şi avem aplicaţia perfectă pentru HR în procesul de căutare a candidaţilor: FineFit Entry! 

Citiţi mai departe
HILL Treasure Hunting

HILL Treasure Hunting

Descoperirea de comori: căutarea celor mai buni candidaţi cu HILL Treasure Hunting

Când vine vorba despre a căuta candidaţi şi a face noi angajări, importanţa consultanţei profesionale în HR nu poate fi subestimată. A învaţa cum să foloseşti metodele disponibile consultanţei în HR poate fi un câştig foarte mare deopotrivă pentru companii mici şi mari, iar training-ul HILL Treasure Hunting vă oferă exact aceste lucruri.

Citiţi mai departe