Servicii

Căutaţi informaţii mai detaliate? Aruncaţi o privire pe celelalte pagini sau contactaţi-ne direct. Să vorbim despre ceea ce vă preocupă şi cum am putea să vă ajutăm. Vom identifica ulterior cea mai potrivită soluţie pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Recrutare şi selecţie de personal

În orice business, oamenii care lucrează pentru companie sunt cei care definesc în cele din urmă succesul. Lucrând împreună cu dumneavoastră, noi stabilim un profil al candidatului ideal şi folosim bateria noastră de instrumente specifice pentru a întocmi o lista scurtă de candidaţi din care să selectaţi - vă salvăm astfel timp, bani şi energie în timp ce vă alcătuiţi echipa cea mai bună.
Recrutare şi selecţie de personal

Recrutare şi selecţie de personal

Oamenii potriviţi asigură succesul companiei

Lucrăm împreună pentru a realiza o listă cuprinzătoare de responsabilităţi pentru poziţia pe care doriţi să o ocupaţi şi pentru a crea de asemenea un profil clar al tipului de personalitate pe care ar trebui să o aibă candidaţii potriviţi.

Citiţi mai departe
Assessment Center

Assessment Center

Numai alături de cei mai buni puteţi obţine succesul

A menţine o companie pe trend ascendent necesită evaluare critică constantă şi dezvoltare permanentă. Chiar şi atunci când angajaţii dumneavoastră se dezvoltă odată cu business-ul există întotdeauna direcţii de dezvoltare în continuare a echipei, pentru ca fiecare să-şi dezvolte potenţialul individual şi să contribuie la dezvoltarea potenţialului de grup.

Citiţi mai departe
FineFit - instrument de selecţie online

FineFit - instrument de selecţie online

Găsiţi candidatul ideal cu FineFit Entry

Într-o lume a internetului, posibilitatea de folosi aplicaţia online reprezintă un instrument indispensabil în toate aspectele vieţii, atât în plan personal cât şi profesional. Şi avem aplicaţia perfectă pentru HR în procesul de căutare a candidaţilor: FineFit Entry! 

Citiţi mai departe
Golden Selection

Golden Selection

O formă proactivă de consultanţă în recrutare

Programul HILL Golden Selection vă oferă un consultant şi un furnizor de servicii care reprezintă interfaţa perfectă între dumneavoastră ca şi companie şi potenţialii dumneavoastră angajaţi. Astfel ne concentrăm pe lucrul cu candidaţii talentaţi pe termen lung şi conectarea lor cu anumite companii din reţeaua noastră.

 
Citiţi mai departe
HILL Talent Finder

HILL Talent Finder

Identificaţi candidaţii cu competenţele dorite cu ajutorul instrumentului nostru special creat în acest scop

A ocupa poziţiile deschise cu candidaţi potriviţi poate fi un lucru dificil fară instrumentele şi  expertiza adecvate. De aceea am dezvoltat HILL Talent Finder. Acest instrument vă asigură că întregul proces se derulează cât mai simplu şi confortabil posibil.

Citiţi mai departe
HILL Treasure Hunting

HILL Treasure Hunting

Descoperirea de comori: căutarea celor mai buni candidaţi cu HILL Treasure Hunting

Când vine vorba despre a căuta candidaţi şi a face noi angajări, importanţa consultanţei profesionale în HR nu poate fi subestimată. A învaţa cum să foloseşti metodele disponibile consultanţei în HR poate fi un câştig foarte mare deopotrivă pentru companii mici şi mari, iar training-ul HILL Treasure Hunting vă oferă exact aceste lucruri.

Citiţi mai departe
Online Matching

Online Matching

Online matchmaking — un instrument profesional!

Ȋn urma unui anunţ prin internet veţi primi, cel mai probabil, un număr mult mai mare de aplicanţi, în comparaţie cu era pre-internet, astfel că am creat un instrument care să vă ajute la preselecţia celor mai buni candidaţi. În lumea modernă de azi instrumentele online sunt resurse valoroase în toate aspectele vieţii profesionale, incluzând procesele de angajare.

Citiţi mai departe

Dezvoltarea personalului

Aveţi deja o echipă care performează în parametri buni, dar mai este loc de îmbunătăţire. Metodele noastre asigură o evaluare obiectivă a puctelor tari ale angajaţilor, atât individual cât şi ca echipă. Pe baza aceastei evaluări colaborăm cu dumneavoastră pentru elaborarea unei strategii de devoltare a angajaţilor, rezultatul fiind o echipă mai eficientă şi proceduri de lucru simplificate.
360° Feedback

360° Feedback

Puteţi vedea imaginea completă prin intermediul 360° Feedback

Cel mai bine e când toate mecanismele funcţionează „ca unse“, dar cum vă asiguraţi că echipa funcţionează la nivelul maxim de eficienţă? Programul HILL 360° Feedback garantează anagajaţilor dumneavoastră acces nu doar la cum se văd ei înşişi ci şi cum sunt percepuţi de colegii lor prin contribuţia în cadrul echipei. 

Citiţi mai departe
3valuation

3valuation

Orientare tridimensională

HILL 3valuation vă oferă o modalitate excelentă de a evalua competenţele curente ale angajaţilor într-un mod holistic. 

Citiţi mai departe
Competenţă interculturală

Competenţă interculturală

Navigând în siguranţă în apele relaţiilor interculturale de businesss

Pe măsură ce compania dumneavoastră se extinde pe noi pieţe este deosebit de important să puteţi depăşi obstacolele culturale. De la a pune bazele unui nou birou până la a derula afacerea pe o piaţă străină, programul HILL Intercultural Competence oferă elementele critice pentru "ce să faci și ce să nu faci" în businessul internaţional.

Citiţi mai departe
Dezvoltarea echipei

Dezvoltarea echipei

Mai mult decât suma unor persoane luate individual

Toată lumea ştie că o echipa puternică poate obţine rezultate fantastice, dar a găsi metode de dezvoltare a echipei poate reprezenta o provocare. Prin programul HILL de dezvoltare a echipei experţii noştri va ghidează prin procesul de consolidare a echipei pentru a deveni mai puternică decât doar o suma a indivizilor luaţi fiecare în parte. 

 
Citiţi mai departe
Eficientizarea timpului

Eficientizarea timpului

Bine şi repede în acelaşi timp: HILL Time Efficiency

Timpul înseamnă bani, cum se spune adesea, iar eficientizarea timpului are o contribuţie importantă la sporirea veniturilor. Programul de evaluare HILL Time Efficiency este un instrument online bidimensional, care se focusează atât pe performanţa individuală cât şi pe eficienţa locului de muncă.

Citiţi mai departe
Evitarea distorsiunilor cognitive - Luaţi decizii fără prejudecăţi

Evitarea distorsiunilor cognitive - Luaţi decizii fără prejudecăţi

Ajungeţi la baza procesului decizional pentru a identifica erorile de judecată din organizaţia dumneavoastră

Multe organizaţii vor să crească numărul femeilor în poziţii de conducere sau sunt într-o căutare îndelungată a unor experţi din domeniul tehnic. Ştim că astfel de eforturi pot fi optimizate prin evitarea erorilor de judecată.

Citiţi mai departe
Feedback Training

Feedback Training

Dezvoltaţi o cultură deschisă şi propice învăţării - prin programul de training HILL feedback

Sunteţi în căutarea unui partener profesional pentru a vă ajuta să recunoaşteţi - activ şi pasiv - feedback-ul ca un instrument curent de îmbunătăţire a dezvoltării personale? Căutarea dumneavoastră a luat sfarşit aici!

Citiţi mai departe
HILL BEST FIT

HILL BEST FIT

Potriviţi toate piesele puzzle-lui prin HILL BEST FIT

Sunteţi în căutarea unui instrument de analiză care să vă permită să stabiliţi în mod obiectiv cum să alocaţi cel mai bine rolurile în cadrul echipei? Nu căutaţi mai departe odată ce aţi găsit HILL_BEST FIT!

Citiţi mai departe
Managementul pentru schimbare

Managementul pentru schimbare

Conduceţi echipa prin dezvoltarea abilităţilor manageriale

Managementul eficient este unul dintre cei mai importanţi factori de succes într-o epocă de schimbări constante, globalizare şi digitalizare.

Citiţi mai departe
Match Up

Match Up

Alcătuirea unei echipe de succes în funcţie de compatibilitatea membrilor ei

Indiferent de dimensiunile companiei, alcătuirea unei echipe de angajaţi capabili să lucreze bine împreună poate fi un lucru dificil.
Cu ajutorul analizei HILL Match-Up, găsirea unor angajaţi compatibili şi integrarea lor în cadrul unei echipe existente devine mult mai uşoară.

Citiţi mai departe
Planificarea strategică a personalului

Planificarea strategică a personalului

Planificaţi viitorul începând de astăzi

În lumea actuală globalizată, a nu gândi în perpectivă poate determina un dezastru. De aceea HILL Strategic Personnel Planning are în vedere atât o planificare pe termen scurt cât şi pe termen lung a afacerii.

Citiţi mai departe
Programul de onboarding

Programul de onboarding

Aduceţi la bord noul membru al echipei

Programul de onboarding este cheia transformarii rapide a noului angajat într-un membru funcţional al echipei.

Citiţi mai departe
Purpose Development Center

Purpose Development Center

Oferiţi sprijin şi surse de inspiraţie angajaţilor dumneavoastră

Ştiaţi că cei mai mulţi angajaţi utilizează în cadru profesional doar 1/16 din potenţialul lor? Asemenea unei companii, care devine mai puternică pe măsură ce continuă să se dezvolte, şi angajaţii săi  vor obţine rezultate peste aşteptări odată ce vor avea şansa dezvoltării personale şi a contribuţiei individuale în cadrul companiei. În aces sens, HILL se concentrează pe a crea legătura între scopurile organizaţiei şi ale fiecărui individ în parte.

Citiţi mai departe

Dezvoltare organizaţională, strategie şi schimbare

În lumea businessului, a sta pe loc este echivalent cu a da înapoi. Modulul nostu de dezvoltare organizaţională, strategie şi schimbare este proiectat să creeze un plan personalizat de inovare în cadrul companiei, pentru a o proiecta în viitor cu şi mai mare succes. Chiar şi schimbările mici pot fi semnificative şi vom lucra împreună pas cu pas, concetrându-ne pe oameni în aşa fel încât transformarea să nu fie doar o vorba-n v nt, dar ne şi asigurăm că aceasta este acceptată de oamenii din organizaţia dumneavoastră, devenind în cele din urmă o realitate.
Change Management

Change Management

Schimbarea este omniprezentă : cum să conduci când schimbarea este o constantă în business

Schimbarea nu mai este "un proiect" - schimbarea este însăşi viaţa noastră (profesională). Iată de ce nu este vorba în primul rând de a schimba structuri departamentale, procese de lucru, dimensiunea echipelor, etc. – ci este vorba despre susţinerea oamenilor în acceptarea schimbării ca o realitate constantă a vieţii lor. Indivizii, echipele şi organizaţiile au capacităţi diferite de a face faţă presiunii, vitezei şi mediilor în schimbare.

Citiţi mai departe
Change Management Strategic

Change Management Strategic

Change Management, care se derulează cu uşurinţă

Deşi schimbările sunt în mod inevitabil necesare pentru succesul viitor, implementarea lor poate reprezenta un proces dificil - de aceea acesta este exact momentul în care intervenim noi.

Citiţi mai departe
Evaluarea competenţei de vânzări

Evaluarea competenţei de vânzări

Maximizaţi rezultatele cu HILL Sales Force Check

Oricât de bune ar fi produsele şi serviciile pe care le oferiţi, compania dumneavoastră se bazeazăă foarte mult pe succesul oamenilor de vânzări.

Citiţi mai departe
Evaluarea competenţelor

Evaluarea competenţelor

Menţineţi echipa la nivelul maxim de performanţă prin HILL Competence Check

Identificarea punctelor forte şi a potenţialului echipei dumneavoastră este o etapă cheie în continuarea dezvoltării companiei dumneavoastră. HILL Competence Check va oferă toate informaţiile necesare pentru a putea evalua potenţialul echipei, precum şi nevoile de dezvoltare.

Citiţi mai departe
Evaluarea motivaţiei angajaţilor

Evaluarea motivaţiei angajaţilor

Cu toată viteza înainte cu o echipă motivată şi productivă!

Probabil că angajaţii dumneavoastră performează la un nivel bun, dar sunt ei suficient de implicaţi în activitate? Instrumentul HILL Engagement Survey este creat pentru a vă ajuta să aflaţi răpunsul exact la această întrebare.

Citiţi mai departe
Evaluarea stilului de leadership

Evaluarea stilului de leadership

Asiguraţi-va că aveţi liderii de care aveţi nevoie prin HILL Leadership Check

Liderii dumnevoastră îşi ating potenţialul maxim? Este stilul lor de leadership în linie cu nevoile companiei? HILL Leadership Check este creat astfel încât să vă ofere răspunsurile la aceste întrebări, precum şi soluţiile cele mai potrivite pentru maximizarea eficienţei.

Citiţi mai departe
Proiecte inovatoare

Proiecte inovatoare

Inovaţia: cheia către succesele viitoare

Inovaţia este o cerinţă de bază pentru continuarea şi optimizarea succesului, precum şi un subiect cu valenţe psihologice.

Citiţi mai departe
Rollercoaster

Rollercoaster

Deshideţi-vă mintea: o cursă Rollercoaster către succes creativ

Singura cale către a vă creşte compania este să va dezvoltaţi cunoştinţele şi creativitatea şi, în mod inevitabil, să ajungeţi la o înţelegere mai nuanţată a ceea ce presupune a plonja în necunoscut.

Citiţi mai departe
Strategy workshop

Strategy workshop

Dezvoltarea unei strategii: cum să planificaţi calea către viitor

Una e să ai o idee despre unde vrei să ajungi, dar alta e să ştii cum vei ajunge efectiv acolo. 
Oamenii ştiu mai multe despre viitor decât realizează în mod conştient.

Citiţi mai departe

Consultanţă în carieră şi coaching

Schimbarea poate fi un lucru fantastic, dar merită să fii sigur că faci schimbările corecte - în special în ceea ce priveşte cariera. Oferim consultanţa în carieră care vă aduce ţelurile în prim plan şi le evaluează în raport cu punctele tari şi cele de îmbunătăţit. Odată ce înţelegem unde vă situaţi, vă oferim coaching pentru a ajunge unde vă doriţi sa ajungeţi - astfel încât fiecare pas în carieră să vă aducă mai aproape de viziunea dumneavoastră asupra vieţii profesionale.
Coaching de echipă

Coaching de echipă

Obţineţi o coeziune mai bună în echipă prin programul de team coaching

Lucrul în echipă poate fi dificil chiar şi atunci când toţi membrii acesteia au vederi comune. Prin programul HILL Team Coaching, membrii echipei dumneavoastră învaţă nu doar cum să comunice în mod eficient unii cu alţii, dar şi cum să se completeze prin prisma puctelor tari si slabe ale fiecarei persoane.

Citiţi mai departe
Coaching individual

Coaching individual

Trasaţi-vă parcursul personal, beneficiind de îndrumare şi feedback

Cu toţii avem punctele noastre tari şi slabe, zone de îmbunătăţit pentru a ne duce cariera la un nivel superior, dar să le indentificăm poate fi dificil. Prin programul HILL Coaching Individual puteţi obţine informaţii utile despre dumneavoastră care vă pot ghida mai departe către direcţia optimă de dezvoltare personală.

Citiţi mai departe
Consultanţă în carieră

Consultanţă în carieră

Exploraţi noi oportunităţi în carieră

Aţi ajuns deja la nivelul maxim de dezvoltare în compania actuală, dar vă doriţi să faceţi un pas mai departe în carieră?

Ştim cât efort presupune găsirea unui job potrivit.

Citiţi mai departe
Outplacement

Outplacement

Oferiţi o alternativă pozitivă angajaţilor disponibilizaţi

Deşi neplăcut, poate fi necesar ca parte din responsabilităţile unui manager de a disponibiliza angajaţi din motive de reduceri de buget. Despărţirea de companie poate să se termine într-o notă pozitivă prin programul HILL Outplacement.

Citiţi mai departe
Virtual Life Management

Virtual Life Management

Calea pentru a vă atinge scopurile: (virtual) Life management and coaching

Arta de a duce o viaţă împlinită şi capacitatea de a obţine ceea ce vă doriţi reprezintă fundaţia pentru un succes sustenabil. 

Citiţi mai departe