Procedura de selecţie în mai multe etape pentru o evaluare obiectivăÎndrăzniţi să pătrundeţi dincolo de aparenţe şi să descoperiţi care este adevăratul potenţial al candidatulului! Care sunt abilităţile candidaţilor de a lucra în echipă şi de a face performanţă? Se descriu candidaţii într-o manieră realistă?
Preselecţia
Interviuri
> Structurat şi semi-structurat
> Empatic şi apreciativ
> Fără stres
Analiza
HILL Competence Analysis©
> Personalitate
> Abilităţi
> Interese Ocupaţionale
> Stil de vânzări
> Performanţă şi Concentrare
> Analiza Stilului de Management
SELECŢIA FINALĂ
Assessment
> Traditional Assessment Centre
> Round Table Assessment Centre


Îmbunătăţiţi calitatea deciziilor dumneavoastră de angajare cu ajutorul metodelor obiective de selecţie!
Deciziile de angajare au repercusiuni pe termen lung – economisiţi bani făcând alegerea corectă. Interviurile noastre structurate – desfăşurate cu candidaţii consideraţi potriviţi – împreună cu HILL Competence Analysis© vă oferă o bază de încredere pentru deciziile dumneavoastră.


Doriţi sa observaţi cum acţionează candidaţii în interacţiuni sociale?
Optând pentru modulele adiţionale „Round Table Assessment“ şi „Assessment Centre“ câştigaţi posibilitatea de a optimiza procesul de selecţie alături de oportunitatea de a observa modul în care candidaţii interacţionează cu ceilalţi.


„Un candidat care iniţial pare potrivit, nu rămâne neapărat aşa. Timpul mi-a demonstrat-o de atâtea ori. Impresiile experţilor pe parcursul interviurilor şi din etapa de Potential Analysis fac posibilă o analiză mai profundă a persoanei – o “Asociere rapidă” aş putea-o numi - care îmi permite să evaluez candidatul într-o manieră mai corectă. Am posibilitatea mai departe de a distinge candidaţii potriviţi pe parcursul AC. De altfel, este foarte important ca persoana să se integreze cât mai bine în echipă.”
Günter Frühmann, Managing Director HILL International Linz

Pentru a beneficia de oferta noastră de servicii personalizate nu ezitaţi să ne contactaţi!