Tehnici de interviu1. INTERVIEW I Take the top notches!

Chiar puteţi fi sigur de predicţiile pe care le faceţi pe baza informaţiilor culese în timpul unui interviu?

Într-o piaţă extrem de competitivă, alegerea celui mai potrivit candidat a devenit un imperativ. Pentru a realiza predicţii cu o rată de succes cât mai mare doar pe baza informaţiilor culese în cadrul unui interviu este necesară dobândirea unor abilităţi importante care să vă sporească gradul de obiectivitate a evaluării informaţiilor şi luării deciziilor.

Cât de bine ştiţi să dezvăluiţi aspectele relevante ale postului pentru care recrutaţi, astfel încât să atrageţi în cadrul companiei candidaţii cei mai potriviţi?

HILL International vă propune un program de dezvoltare a abilităţilor de evaluare prin intermediul interviului care cuprinde mai multe module, cum sunt:

> Identificarea competenţelor cu valoare predictivă pentru performanţa într-o anumită activitate

> Conceperea profilului ideal expectat

> Strategii de evaluare a competenţelor prin intermediul interviului

> Luarea deciziilor în procesul de selecţie

> Feedback-ul către candidaţii intervievaţi


Pentru a beneficia de oferta noastră de servicii personalizate nu ezitaţi să ne contactaţi!2. INTERVIEW II Appraise, motivate, develop!

Dezvoltarea performanţelor angajaţilor trebuie să aibă la bază evaluarea cât mai corectă a progresului realizat de aceştia, precum şi a nevoilor de training.

Rezultatul discuţiei dintre manager şi subordonat are efecte multiple: asupra performanţei subordonatului, asupra performanţei managerului, asupra performanţei business-ului în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Programul propus de HILL International vine în întâmpinarea dificultăţii multor manageri de a concretiza obiectivele interviului de evaluare prin:

> Dezvoltarea abilităţilor manageriale necesare în gestionarea interviului în cadrul procesului de dezvoltare a personalului

> Identificarea corectă a abilităţilor persoanei şi găsirea de modalităţi de valorificare a acestora

> Identificarea corectă a ariilor de dezvoltare şi agrearea unui plan de dezvoltare realist şi în concordanţă cu nevoile business-ului

> Feedback-ul concret şi relevant pentru nevoile business-ului

> Motivarea şi fidelizarea subordonaţilor

Pentru a beneficia de oferta noastră de servicii personalizate nu ezitaţi să ne contactaţi!